Ολυμπιακός: Έρχονται προτάσεις... αποχώρησης Ρομπέρτο!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαΐου 2015 12:21 Ολυμπιακός: Έρχονται προτάσεις... αποχώρησης Ρομπέρτο!
Όλο και περισσότερες φαντάζουν οι πιθανότητες αποχώρησης του βασικού γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, από το λιμάνι. Ο Ισπανός περιμένει προτάσεις από τη χώρα του και μόνο αρνητικός δεν παρουσιάζεται στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού του.

Ο Ρομπέρτο είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις συνθήκες στον Ολυμπιακό, όμως πιθανώς, αυτό να μην είναι αρκετό για να τον κρατήσει στον Πειραιά και τη νέα σεζόν. Κι αυτό γιατί η σύζυγος του, Μάρτα, με την οποία βρίσκεται σε διάσταση, έχει επιστρέψει εδώ και μήνες στην Ισπανία, έχοντας μαζί φυσικά και τα δύο παιδιά της με τον τερματοφύλακα των ερυθρολεύκων.

Η αδυναμία του Ρομπέρτο στα παιδιά του είναι γνωστή, και πηγές από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αν ερχόταν μια καλή πρόταση, αυτή θα ήταν ιδιαιτέρως καλοδεχούμενη από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο συμβόλαιο του Ισπανού υπάρχει ρήτρα (η οποία δεν είναι και ιδιαίτερα υψηλή) και έτσι, αν τυχόν έρθει η πρόταση, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα, ώστε να τον κρατήσει στο λιμάνι...

Παράλληλα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει και ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο εξωτερικό, ώστε να τρέξει επαφές με παίκτες - στόχους. Περισσότερες πληροφορίες για το τι "κοιτά" ο κ. Βρέντζος δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Στα... ανοιχτά μέτωπα των ερυθρολεύκων, αναμένεται απάντηση της Εστουντιάντες στην πρόταση που έχει κατατεθεί για τον Καρίγιο, ενώ υπάρχουν επαφές για την απόκτηση του (δανεικού) Μιλιβόγεβιτς. Το όνομα του Μουνιέ παραμένει, επίσης, ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων.

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση