Κοιτάει Οτσόα ο Ολυμπιακός, 8 εκατομμύρια η Μονακό για Καρίγιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαΐου 2015 16:49 Κοιτάει Οτσόα ο Ολυμπιακός, 8 εκατομμύρια η Μονακό για Καρίγιο
Τα σενάρια για αποχώρηση του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι όλο και πληθαίνουν, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει ήδη τα δημοσιεύματα με υποψήφιους αντικαταστάτες του. Παίζει ξανά το όνομα του Οτσόα, δυνατά στο παιχνίδι για Καρίγιο η Μονακό.
 
Σημερινό δημοσίευμα στην Ισπανία θέλει τον Ολυμπιακό να γλυκοκοιτάει και πάλι την περίπτωση του διεθνή γκολκίπερ του Μεξικό, Γκιγιέρμο Οτσόα. Να θυμίσουμε ότι ο Οτσόα, εκτός του ότι έχει ξαναπαίξει σε προηγούμενα καλοκαίρια στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε πέρυσι το καλοκαίρι ένα εξαιρετικό Μουντιάλ, και αποκτήθηκε από τη Μάλαγα. Εκεί όμως δε βρήκε θέση, έχοντας μόλις μία συμμετοχή με τη φανέλα της.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να χάσει τον Ρομπέρτο το καλοκαίρι, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του από μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης.
Η πρώτη επιλογή για αντικαταστάτη του Ισπανού στην ομάδα του Πειραιά μοιάζει να είναι ο Γκιγιέρμο Οτσόα".
 
Η Μονακό χτυπάει Καρίγιο

Ότι ήταν στο μεταγραφικό της στόχαστρο, ήταν γνωστό. Όμως η Μονακό δείχνει αποφασισμένη να ντύσει στα δικά της ερυθρόλευκα τον Γκίντο Καρίγιο, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό.

Σε σημερινό δημοσίευμα της, η «Diario de Hoy» τονίζει πως η Μονακό κατέθεσε νέα, βελτιωμένη πρόταση για Καρίγιο, ύψους 8 εκατομμυρίων. Η προσφορά αυτή είναι καλύτερη από αυτή του Ολυμπιακού, που έφτανε στα 6.4 εκατομμύρια, όμως δε φαίνεται πως ικανοποιεί τον πρόεδρό της Εστουντιάντες, ο οποίος ζητά 10 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ.
Στο παιχνίδι για τον Καρίγιο βρίσκεται και η Ίντερ.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση