Βουλγαρία – Αγγλία: Προσωρινές διακοπές! Ρατσιστικά συνθήματα και ναζιστικές χειρονομίες!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 23:17 Βουλγαρία – Αγγλία: Προσωρινές διακοπές! Ρατσιστικά συνθήματα και ναζιστικές χειρονομίες!

Οι.... κρετίνοι “χτύπησαν” μια ακόμα ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Το ματς της Βουλγαρίας με την Αγγλία, για τα προκριματικά του Euro 2020 διακόπηκε προσωρινά λόγω ρατσιστικών συνθημάτων των οπαδών των γηπεδούχων.

Το “No to rasism – Respect” που αναγράφουν πάνω τους τα λάβαρα που ανταλλάσσουν οι αρχηγοί πριν τη σέντρα των ματς, δεν φαίνεται να ισχύει και πολύ. Αυτό μας έδειξαν για μια ακόμα φορά οι… κρετίνοι της εξέδρας, κατά τη διάρκεια του Βουλγαρία – Αγγλία.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Σόφιας καθυστέρησε να ολοκληρωθεί, λόγω δύο προσωρινών stop που επέβαλε ο διαιτητής (20′ και 43′), μετά από επαναλαμβανόμενες ρατσιστικές επιθέσεις κατά των ποδοσφαιριστών των “τριών λιονταριών”.

Παράλληλα, αντικρίσαμε στην εξέδρα ναζιστικούς χαιρετισμούς, με τα συγκεκριμένα να φοράνε και την “απαραίτητη” κουκούλα, για να μην φανούν στην κάμερα.

Από τα μεγάφωνα του σταδίου υπήρξε η προειδοποίηση για διακοπή του αγώνα αν συνεχιζόταν η ίδια κατάσταση. Μάλιστα, ο Κροάτης διαιτητής Μπέμπεκ, ενημέρωσε τον υπεύθυνο της UEFΑ γι’ αυτό. Εν τέλει, ο διαιτητής δεν έκρινε αναγκαίο να διακοπεί η αναμέτρηση.

 

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση