Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός: Επαφές Αλαφούζου με Λάκοβιτς για τη διαιτησία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 10:15 Παναθηναϊκός: Επαφές Αλαφούζου με Λάκοβιτς για τη διαιτησία

Ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικά παράπονα από τη διαιτησία και ο Γιάννης Αλαφούζος τα... εξέφρασε στον διευθυντή εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς.

Τα έντονα παράπονα που έχει ο Παναθηναϊκός από τα “σφυρίγματα” των διαιτητών στα παιχνίδια του στη Superleague 1 εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος στον διευθυντή εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς

Σύμφωνα με τη “Livesport” ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνομιλήσει και στο παρελθόν με τον εκπρόσωπο της UEFA κι έτσι εκμεταλλεύτηκε το δίαυλο επικοινωνίας που είχε μαζί του, για να του εκφράσει τη δυσαρέσκεια των “πράσινων”.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως το “τριφύλλι” ανέχθηκε τις κακές διαιτησίες και δεν προχώρησε δημόσια σε… κραυγές, προκειμένου να μην γίνει μέρος του προβλήματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως επισημαίνεται όμως από το δημοσίευμα, ο κ. Αλαφούζος τόνισε στον Ζόραν Λάκοβιτς ότι αυτή η στάση του Παναθηναϊκού έχει εκληφθεί από κάποιους ως αδυναμία και έτσι του ξεκαθάρισε πως περιμένει βελτίωση της διαιτησίας στα παιχνίδια των “πρασίνων” αλλιώς, η ΠΑΕ θα έχει την ίδια στάση με τις άλλες ομάδες.

πηγή: newsit.gr