Nova: Νέα επιστολή προς ΕΠΟ! Ζητά πλήρη απεμπλοκή από το VAR

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 15:02 Nova: Νέα επιστολή προς ΕΠΟ! Ζητά πλήρη απεμπλοκή από το VAR

Η Nova επαναφέρει το αρχικό αίτημα της προς την ΕΠΟ, για την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR. Μάλιστα, το συνδρομητικό κανάλι ζητάει να τοποθετηθεί αναφορικά με το χρονικό ορίζοντα, που αυτή που θα υλοποιηθεί.

Διαβάστε το κείμενο που αναρτήθηκε στο “novasports.gr”

“Με νέα επιστολή της προς την ΕΠΟ, η Nova επαναφέρει το αρχικό αίτημα της για την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR και ζητάει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να τοποθετηθεί αναφορικά με το χρονικό ορίζοντα, που αυτή που θα υλοποιηθεί.

H Nova, από τις 13 Σεπτεμβρίου, είχε ζητήσει γραπτώς από την ΕΠΟ να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η Ομοσπονδία την τροφοδότηση των διαιτητών VAR με τηλεοπτική εικόνα, χρησιμοποιώντας δικά της μέσα και εξοπλισμό, έχοντας την πλήρη ευθύνη εφαρμογής του συστήματος, καθώς δεν επιθυμούσε πλέον οποιαδήποτε ανάμειξη με τη συγκεκριμένη λειτουργία του VAR προκειμένου να προστατέψει τη φήμη και το κύρος της εταιρείας από αναίτιες και αδικαιολόγητες επιθέσεις, που έχει δεχτεί.

Η ΕΠΟ μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί στο αίτημα της Nova, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί η συνδρομητική πλατφόρμα να επανέλθει και να ζητήσει άμεση ενημέρωση για το χρονικό σημείο στο οποίο η Ομοσπονδία θα είναι σε θέση να αναλάβει εκείνη την πλήρη ευθύνη λειτουργίας του VAR, χωρίς την παραμικρή τεχνική ανάμιξη και εμπλοκή της Nova.”

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση