Σκέψεις για Τόμιτς στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 16:40 Σκέψεις για Τόμιτς στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Κεστούτις Κεμζούρα στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά η αποχώρηση του Μίλαν Τόμιτς από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, ενδεχομένως να διαφοροποιήσει την κατάσταση!

Στη σχέση Ολυμπιακού και Τόμιτς υπάρχουν κάποια δεδομένα, τα οποία παραμένουν αδιαπραγμάτευτα. Αφενός υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός στον υψηλότερο βαθμό και αφετέρου επιθυμία και από τις δύο πλευρές για συνεργαστούν ξανά.

Οι ερυθρόλευκοι δεδομένα θα εξετάσουν την περίπτωση του Τόμιτς για τον πάγκο της ομάδας, σκεπτόμενοι μακροπρόθεσμα και όχι όπως στην περίπτωση του Λιθουανού (μέχρι το τέλος της σεζόν).

Πότε θα το κάνουν αυτό παραμένει άγνωστο, ενώ συγκεντρώνει πιθανότητες και το σενάριο ο Κεμζούρα να παραμείνει στον πάγκο ως βοηθός του Τόμιτς!

Ο Ολυμπιακός περνάει μία πολύ δύσκολη σεζόν και ο 46χρονος Σέρβος τεχνικός μοιάζει να είναι ο ιδανικότερος άνθρωπος που θα καταφέρει να συσπειρώσει ομάδα και κόσμο.

Αυτός που θα δώσει κίνητρο και όραμα, ώστε να υπάρξουν «κέρδη» από τη φετινή σεζόν, με σκοπό φυσικά την επιστροφή των ερυθρόλευκων στις υψηλές θέσεις της EuroLeague.

Πηγή: filathlos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση