ΑΕΚ: Κάκωση ο Μπακάκης! Ξανά εκτός ο Κλωναρίδης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 15:00 ΑΕΚ: Κάκωση ο Μπακάκης! Ξανά εκτός ο Κλωναρίδης

Με πολλές απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην 9η αγωνιστική της Superleague, αφού τραυματίες είναι και οι Μπακάκης και Κλωναρίδης.

Πέτρος Μάνταλος, Φρανσίσκο Ζεράλδες, Βασίλης Μπάρκας, Μιχάλης Μπακάκης και Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Τρίτης (29/10) για την ΑΕΚ, με τους δύο τελευταίους να υποβάλλονται σε εξετάσεις για ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και τους μηριαίους αντίστοιχα.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

“Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Πέτρος Μάνταλος, Φρανσίσκο Ζεράλδες και Βασίλης Μπάρκας ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Οι Μιχάλης Μπακάκης και Βίκτωρ Κλωναρίδης θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο, ο πρώτος λόγω κάκωσης που έχει υποστεί στη δεξιά ποδοκνημική και ο δεύτερος λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στους οπίσθιους μηριαίους. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση