Superleague: Αφαίρεση τριών βαθμών στη Λάρισα για Ντέλετιτς!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 21:50 Superleague: Αφαίρεση τριών βαθμών στη Λάρισα για Ντέλετιτς!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από την ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την προσφυγή του Μίλος Ντέλετιτς της ΑΕΚ, η οποία και θα μένει σε ισχύ μέχρι να εξοφληθεί ο παίκτης.

Τρεις μέρες έχει στη διάθεσή της για να εξοφλήσει τον Μίλος Ντέλετιτς η ΠΑΕ ΑΕΛ, αν δεν θέλει να της επιβληθεί τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Superleague.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής κινήθηκε εναντίον της θεσσαλικής ΠΑΕ για οφειλές προς το πρόσωπό του από την περίοδο που αγωνιζόταν σε αυτή και πριν “μετακομίσει” στην ΑΕΚ ως ελεύθερο, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να τον δικαιώνει.

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μίλος ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ (MILOS DELETIC) του ΜΙΟΜΙΡ (MIOMIR), κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό (i.) της 287/2019 τελεσίδικης γι’ αυτήν απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. και (ii.) της 102/2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. (με τριμελή σύνθεση), την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση