Μπάγερν Μονάχου: Στον… αέρα ο Κόβατς πριν τον Ολυμπιακό!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 13:27 Μπάγερν Μονάχου: Στον… αέρα ο Κόβατς πριν τον Ολυμπιακό!

“Τρέμει” η... καρέκλα του Νίκο Κόβατς στην Μπάγερν Μονάχου. Κρίνονται πολλά στα προσεχή παιχνίδια των Βαυαρών με Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ.

Πληθαίνουν τα “σενάρια” στη Γερμανία, σχετικά με το μέλλον του Νίκο Κόβατς στην Μπάγερν Μονάχου, μετά και τη “βαριά” ήττα με 5-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Η συγκεκριμένη “σφαλιάρα” έριξε τους Βαυαρούς στην τέταρτη θέση της Bundesliga και… έριξε τους Βαυαρούς σε ακόμα πιο βαθιά κρίση. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι… τρίζει πιο πολύ από ποτέ, η καρέκλα του Κροάτη τεχνικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, κριτήριο για το μέλλον του Κόβατς θα αποτελέσει η αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (6/11) με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά και αυτή με την Ντόρτμουντ, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, για την Bundesliga (σ.σ. ίσως το συγκεκριμένο ματς να είναι και η… τελευταία του ευκαιρία).

Η σημερινή προπόνηση της Κυριακής (03.11.2019)αποφασίστηκε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών για τους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου!

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση