Μπάγερν Μονάχου: Τα πρώτα ονόματα για τη… διαδοχή του Κόβατς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 12:38 Μπάγερν Μονάχου: Τα πρώτα ονόματα για τη… διαδοχή του Κόβατς

Παρελθόν αποτελεί από χθες για τη Μπάγερν ο Νίκο Κόβατς, ως συνέπεια της βαριάς ήττας με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας δεν περίμενε την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το Champions League και το ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Ντόρτμουντ και… τελείωσε τον Κροάτη τεχνικό. Προσωρινά, την θέση του στον πάγκο της ομάδας θα πάρει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Χανς Φλικ.

Σύμφωνα, πάντως με δημοσιεύματα σε Γερμανία και Ιταλία, άνθρωποι της Μπάγερν ήρθαν σ’ επαφή με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρηση του από τη Γιουβέντους, ενώ στη λίστα των Βαυαρών είναι και ο τεχνικός του Αγιαξ, Ερικ Tεν Χάαγκ.

Στα Μέσα γράφτηκαν επίσης τα ονόματα των Ζοζέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ, που επίσης δεν κάθονται στον πάγκο κάποιας ομάδας.

Τέλος, ακούστηκαν και δύο ονόματα με μεγάλο ρίσκο -λόγω της μικρής προπονητικής τους εμπειρίας- αλλά και με σημαντική παρουσία στους Βαυαρούς. Ο λόγος για τους Τσάμπι Αλόνσο (προπονητής στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ) και Μίροσλαβ Κλόζε (προπονητής στην ομάδα U17 της Μπάγερν).

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση