Κώστας Σλούκας: Στήριξη στον Έλληνα άσο από τον κόσμο της Φενέρ και γνωστό Τούρκο αρθρογράφο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 16:52 Κώστας Σλούκας: Στήριξη στον Έλληνα άσο από τον κόσμο της Φενέρ και γνωστό Τούρκο αρθρογράφο

«Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του, έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης»

Η ιστορία που ξεκίνησε με τον Κώστα Σλούκα στη Φενέρμπαχτσε, με την κίνησή του να μην κρατήσει πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ, συνεχίζεται, ωστόσο έχει καλή τροπή τόσο για τον Έλληνα άσο όσο και για τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια. Και αυτό γιατί οι οπαδοί του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης δείχνουν να στηρίζουν τον Θεσσαλονικιό γκαρντ.

Το ίδιο κάνει και ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους της Τουρκίας, που ήταν για 17 χρόνια διευθυντής της Hurriyet και τώρα αρθρογράφος της εφημερίδας, ο Ερτουγρούλ Οζκιόκ, ο οποίος όχι μόνο στέκεται στο πλευρό του 29χρονου μπασκετμπολίστα, αλλά κατακεραυνώνει και όσους του επιτέθηκαν μέσω των social media, βάζοντάς τους στη θέση τους.

Κατά την διάρκεια επίσκεψης στην προπόνηση της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς περίπου 100 περίπου φιλάθλων της Φενερμπαχτσέ -μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά- αρκετοί από αυτούς πλησίασαν τον Σλούκα, τον αγκάλιασαν, του εξέφρασαν τη στήριξή τους και του προσέφεραν λουλούδια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Twitter του ο σύλλογος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση