Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο παίκτης που κερδίζει τους… τροπαιούχους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 09:41 Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο παίκτης που κερδίζει τους… τροπαιούχους

Πολλά είναι τα κατορθώματά του μέσα στο 2019.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε μέσα στο 2019 τους νικητές του Australian Open, του Masters της Σανγκάης και του ATP Finals.

Πολλά είναι τα κατορθώματα του Στέφανου Τσιτσιπά μέσα στο 2019, σε μια χρονιά που θα τελειώσει για εκείνον το Σάββατο ή την Κυριακή στον τελικό.

Ο Έλληνας τενίστας έχει πετύχει πολλά μέσα στη χρονιά αλλά η νίκη του επί του Ζβέρεφ στο ATP Finals ανέδειξε και άλλο ένα επίτευγμα.

Μέσα στο 2019 ο 21χρόνος κέρδισε τον νικητή του Australian Open, τον νικητή του Masters της Σανγκάης αλλά και του ATP Finals.

Η αρχή έγινε τον Ιανουάριο στη Μελβούρνη. Στον 4ο γύρο συναντά το είδωλο του τον Ρότζερ Φέντερερ και με ανατροπή τον κερδίζει με 3-1 σετ.

Ο Ελβετός είχε φτάσει στην κορυφή το 2018 και αυτός είναι έως σήμερα ο τελευταίος του τίτλος Grand Slam.

Η συνέχεια δόθηκε στη Σανγκάη. Ο νικητής του 2018 Νόβακ Τζόκοβιτς χάνει από τον Τσιτσιπά στον προημιτελικό. Ο Σέρβος είναι στο Νο1 και αυτή η ήττα του έκανε μεγάλη ζημιά.

Δεν θα υπερασπιστεί τους βαθμούς του και θα τον περάσει όχι αμέσως αλλά μετά από το Paris Masters ο Ναδάλ.

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε με 2-1 σετ τον «Νόλε». Το τρίτο μέρος της ... τριλογίας γράφτηκε στο Λονδίνο. Ο Στέφανος νικά τον περσινό νικητή του ATP Finals Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 σετ και είναι στα ημιτελικά....

Ο Γερμανός θα έχει μια ευκαιρία ακόμη.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση