Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Ντέρμπι στο Λονδίνο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 16:44 Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Ντέρμπι στο Λονδίνο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ράφαελ Ναδάλ στο τελευταίο ματς του ομίλου "Andre Agassi" για το ATP Finals στο Λονδίνο. O νικητής θα πάρει και την πρώτη θέση στον όμιλο και θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά. Ο Στέφανος έχει ήδη προκριθεί αλλά ο Ισπανός, παρ'ότι εξασφάλισε το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη μετά τον χθεσινό (14/11) αποκλεισμό του Τζόκοβιτς θέλει εκτός της δικής του νίκης και νίκη του Μεντβέντεφ κόντρα στον Ζβέρεφ απόψε (22:00) για να προκριθεί. Ο Τσιτσιπάς σε περίπτωση ήττας θα είναι πιθανότατα δεύτερος και θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ στα ημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ράφαελ Ναδάλ στο ATP Finals στο Λονδίνο με έπαθλο την πρώτη θέση του ομίλου και ένα ματς κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τενίστας έχει ήδη προκριθεί ότι κι αν γίνει και απλά θα κριθεί η αν θα καταλάβει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση του ομίλου και κατ’ επέκταση αν θα αντιμετωπίσει τον Φέντερερ ή τον Ντομινίκ Τιμ στα ημιτελικά.

Ο Ναδάλ “καίγεται” για τη νίκη ενώ θέλει και νίκη του Μεντβέντεφ επί του Ζβέρεφ σήμερα το βράδυ (15/11, 22:00) για να προκριθεί ως πρώτος από τον όμιλο, με τα σενάρια ισοβαθμίας ωστόσο να είναι πολλά.

Πηγή: newsit.gr