Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tsitsipas: Μητσοτάκης… “γουρλής”! Είδε από κοντά την μεγάλη πρόκριση!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 19:28 Tsitsipas: Μητσοτάκης… “γουρλής”! Είδε από κοντά την μεγάλη πρόκριση!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια τεράστια, μια ιστορική πρόκριση απέναντι σε έναν επίσης τεράστιο αντίπαλο και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το... έζησε από κοντά!

Τι παιχνίδια κάνει καμιά φορά η ιστορία… Όταν ο Ρότζερ Φέντερερ έδινε τον πρώτο του ημιτελικό στο ATP Finals, το 2002 σε ηλικία 21 ετών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν -κρατηθείτε- μόλις τεσσάρων ετών!

Σήμερα, 17 χρόνια αργότερα, ο Έλληνας τενίστας (σ.σ. επίσης στα 21 του) αντιμετώπισε στην ίδια διοργάνωση αυτό το “ιερό τέρας” του παγκόσμιου τένις και όχι απλά τον κοίταξε στα μάτια, όχι απλά… έπαιξε με ποιότητα (σ.σ. για να θυμηθούμε το επικό viral βίντεο με τα “μπινελίκια” του Στέφανου στον… εαυτό του) αλλά τον κέρδισε καθαρά και δίκαια με 2-0 σετ!

Μετά την νίκη αυτή του Έλληνα τενίστα, η Ελλάδα θα ζήσει μεγάλες στιγμές καθώς αύριο, Κυριακή 17.11.2019, ο 21χρονος θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με έναν εκ των Ντομινίκ Τιμ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών.

Μεγάλες στιγμές όμως έζησε και σήμερα, στην ιστορική νίκη του Τσιτσιπά, την οποία μάλιστα παρακολούθησε από το γήπεδο ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στην βρετανική πρωτεύουσα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram αμέσως μετά την μεγάλη νίκη – πρόκριση του Τσιτσιπά, με μια φωτογραφία και το εξής μήνυμα: “Ένας σπουδαίος πρωταθλητής κάνει όλη την Ελλάδα υπερήφανη!