Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στέφανος Τσιτσιπάς στον ΑΝΤ1: Όνειρο ζωής και ανατριχίλα για το τρόπαιο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 19:30 Στέφανος Τσιτσιπάς στον ΑΝΤ1: Όνειρο ζωής και ανατριχίλα για το τρόπαιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον μεγάλο θρίαμβο με την κατάκτηση του τροπαίου στο ATP Finals.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χαρακτήρισε «όνειρο ζωής» το γεγονός ότι βρέθηκε ανάμεσα σε τόσο μεγάλους αθλητές και τόνισε ότι ένιωσε ανατριχίλα για το τρόπαιο.

«Όταν έχασα το πρώτο σετ υπήρχε μια φόρμουλα που με έκανε να χαλαρώσω στο δεύτερο σετ. Μπήκα με διαφορετική ψυχολογία και άνεση, δεν είχα τίποτα να χάσω…», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τενίστας μιλώντας για το πώς ένιωσε όταν έχασε το πρώτο σετ.

«Προς το τέλος του τάι μπρέικ είπα ότι δεν έχω ξαναπαίξει για κάτι τόσο σημαντικό στην καριέρα μου. Τότε έσφιξα λίγο και άρχισα να σκέφτομαι κάποια πράγματα. Προσπάθησα να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου και γι΄ αυτό φώναζα», τόνισε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως σίγουρα δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται σε αυτή την βαθμολογική κατάταξη, ενώ τόνισε ότι «το σημαντικό είναι η υγεία και να μένεις μακριά από τραυματισμούς για μια μακροχρόνια καριέρα και μια καλή πορεία στο τένις. Υγεία και οικογένεια είναι τα πιο σημαντικά».

Αποκάλυψε ότι έκανε σκληρή δουλειά, ενώ είχε τρομερό άγχος πριν ξεκινήσει ο τελικός. «Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις γιατί σκέφτεσαι πως θα πάνε τα πράγματα στο μέλλον. Υπάρχει πολύ στεναχώρια και κλάμα πίσω από αυτό. Έχω περάσει πολύ πόνο και κόπωση για να φτάσω εδώ. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος» ανέφερε ο Τσιτσιπάς.

Δείτε όλα όσα είπε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου