Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Εξηγήσεις από την Αστυνομία ζήτησαν οι Θεσσαλονικείς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 15:51 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Εξηγήσεις από την Αστυνομία ζήτησαν οι Θεσσαλονικείς

Οπτικό υλικό από το ντέρμπι θέλει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζεται το «τρίτο» ημίχρονο του ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, στον απόηχο του 1-1 στο Καραϊσκάκη. Και οι δύο πλευρές έχουν παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχαν, οι γηπεδούχοι από τη διαιτησία και οι φιλοξενούμενοι για τη φιλοξενία που είχαν -ή για την ακρίβεια, δεν είχαν, όπως σημειώνουν.

Από την πρώτη στιγμή όλων όσων συνέβησαν κατά την άφιξη της αποστολής του «δικεφάλου» στο φαληρικό γήπεδο, οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας είχαν έντονα παράπονα για την στάση της Αστυνομίας, θεωρώντας αποκλειστικά υπεύθυνους τους επιτελείς της. Kι αυτό γιατί σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, δεν τηρήθηκε και δεν εφαρμόστηκε τίποτα από όσα συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη ασφαλείας το πρωί της Κυριακής (01/12).

Μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα ζητήσει, επισήμως, εξηγήσεις και από την ΕΛ.ΑΣ. για όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Με αίτημα προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής ζητά το υλικό από τις κάμερες, στο οποίο καταγράφονται όσα έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής των «ασπρόμαυρων». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, επιθυμεί την ταυτοποίηση των ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί με διαπιστεύσεις, ενώ έλεγχος θα γίνει και για το γιατί η αποστολή του ΠΑΟΚ δεν έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια, όπως τις άλλες φορές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση