Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσέφυγε στην ΕΕΑ ο Ολυμπιακός για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 12:11 Προσέφυγε στην ΕΕΑ ο Ολυμπιακός για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε το πρωί της Τετάρτης (4/12) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου και ζητάει να υπάρξει διαλεύκανση για τα περί σχέσεων ΠΑΟΚ -Ξάνθης σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο τηλεοπτικός σταθμός One.

Στα γραφεία της ΕΕΑ βρέθηκε αντιπροσωπεία των Πειραιωτών την οποία αποτελούσαν και η γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Αγραφιώτης και ο δικηγόρος Δημήτρης Καρπετόπουλος ζητώντας την άμεση παρέμβαση της ΕΕΑ για τα όσα κατήγγειλε ο τηλεοπτικός σταθμός One. 

Δηλώσεις έκανε η Λίνα Σουλούκου η οποία τόνισε ότι «το διακύβευμα είναι η ακεραιότητα του πρωταθλήματος, όχι μόνο του φετινού αλλά και του περσινού» σημειώνοντας ότι «από την ΕΠΟ δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες».

 

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Έγινε καταγγελία ενώπιον της αρμόδιας ΕΕΑ για ευθεία παραβίαση των διατάξεων του αθλ. νόμου. Ζητούμε από την επιτροπή να δει άμεσα το θέμα και ουσιαστικά γιατί το διακύβευμα είναι η ακεραιότητα του πρωταθλήματος, όχι μόνο του φετινού αλλά και του περσινού. Ζητούμε τις άμεσες ενέργειές της και καλούμε όλες τις εθνικές και υπερεθνικές αρμόδιες αρχές να δουν το θέμα με σοβαρότητα.

Η αλήθεια είναι ότι από την ΕΠΟ δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες γιατί το καλοκαίρι με τη στάση της και τις προτάσεις της για αφαίρεση της πολυιδιοκτησίας και νομιμοποίησή της στους κανονισμούς, δεν προσδοκούμε ότι θα προβεί σε κάποιες ενέργειες. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της και θα αποτανθεί ενώπιον όλων των αρμοδίων αρχών για να διαλευκανθεί  η υπόθεση.

Προβλέπονται μία σειρά από κινήσεις που είναι ήδη δρομολογημένες. Θα τις δείτε τις επόμενες μέρες, πιστεύω ότι FIFA και UEFA έχουν ήδη ενημερωθεί, γνωρίζουν και βλέπουν καθημερινά. Θεωρούμε ότι τα ζητήματα και του φετινού αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη και του περσινού πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο, ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του.

Θα πρέπει και η ΕΕΑ και οι αρμόδιες αρχές κόντρα στη γραφειοκρατική λογική των αρχών να σκύψουν πάνω από το θέμα και να δώσουν απαντήσεις».

πηγή: gazzetta.gr