ΕΕΑ: Ξεκινούν οι έρευνες για ΠΑΟΚ – Ξάνθη! “Προτεραιότητα στην υπόθεση, λόγω της σοβαρότητός της”

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 13:33 ΕΕΑ: Ξεκινούν οι έρευνες για ΠΑΟΚ – Ξάνθη! “Προτεραιότητα στην υπόθεση, λόγω της σοβαρότητός της”

Προτεραιότητα λόγω της «σοβαρότητας» της υπόθεσης θα δώσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, μετά το ρεπορτάζ - “βόμβα” του “One Channel”.

Με ανακοίνωση της, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενημερώνει πως επελήφθη άμεσα της καταγγελίας που έκανε εχθές (04.12.2019) η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστωτικός των Ακρίτων.

Η ΕΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Πέμπτης στην οποία κάνει γνωστό ότι θα διερευνηθεί η καταγγελία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη και μάλιστα θα έχει και προτεραιότητα.

Η σχετική ανακοίνωση…

“Κατετέθη χθες (04.12.2019) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καταγγελία από την ΠΑΕ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ” κατά των ΠΑΕ “ΠΑΟΚ” και “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ”.

Η Επιτροπή επελήφθη άμεσα του θέματος και ήδη διερευνάται η υπόθεση, για την οποία θα δοθεί προτεραιότητα ενόψει της σοβαρότητός της, με σκοπό την κατά το δυνατόν ταχύτερη περαίωση της έρευνάς μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Τζουλάκης”

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση