Ο Ομπαμεγιάνγκ έφυγε τρέχοντας για την τουαλέτα αφήνοντας την Άρσεναλ με 10 παίκτες ενώ έχανε!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:08 Ο Ομπαμεγιάνγκ έφυγε τρέχοντας για την τουαλέτα αφήνοντας την Άρσεναλ με 10 παίκτες ενώ έχανε!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (5/12) στο ματς της Άρσεναλ με τη Μπράιτον για την 15η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, αφού ο Πιερ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έφυγε τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο "Emirates" στο 88ο λεπτό και με το σκορ 1-2 κατά της ομάδας του, για να πάει επειγόντως στην τουαλέτα.

Δεν μπορούσε να κρατηθεί με τίποτα ο Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ χθες βράδυ στο “Emirates” και παράτησε το ματς στο 88ο λεπτό τρέχοντας προς τα αποδυτήρια για να πάει τουαλέτα και αφήνοντας την Άρσεναλ να παλεύει με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά, ενώ έχανε με 1-2 από την Μπράιτον στη 15η, εμβόλιμη, αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αυτό ήταν το τελικό σκορ και οι “κανονιέρηδες” βίωσαν άλλη μία ήττα συμπληρώνοντας 9 ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Όταν λοιπόν όλα πάνε στραβά ακόμα και οι φυσικές ανάγκες προκαλούν αντιδράσεις, με τους οπαδούς να “ξεσαλώνουν” στα social media και τους δημοσιογράφους να ρωτάνε τον προπονητή της ομάδας Φρέντι Λιούνμπεργκ σχετικά με το περιστατικό σημειώνοντας πως ο Ομπαμεγιάνγκ θα μπορούσε να… κρατηθεί λίγο αφού απέμεναν ελάχιστα λεπτά και η ομάδα τον είχε ανάγκη.

Ο Σουηδός τεχνικός υπερασπίστηκε πάντως τον παίκτη του αφού δήλωσε πως: “Βασικά, δεν αντιλήφθηκα πώς έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, απλά τον είδα να επιστρέφει αφότου ήταν εκτός για μερικά λεπτά. Όταν έχεις ανάγκη να πας στην τουαλέτα, πηγαίνεις”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση