ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 15:24 ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μια ακόμη σημαντική εξέλιξη για την κατασκευή του γηπέδου.

Μια ακόμη σημαντική στιγμή για το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, καταγράφηκε σήμερα (09/12). Συγκεκριμένα, έπεσαν οι υπογραφές στη σύμβαση για την έναρξη του έργου της υπογειοποίησης μεταξύ της περιφέρειας Αττικής και της εταιρίας Intrakat που έχει αναλάβει το έργο.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» ήταν παρόντες, καθώς εκπροσωπήθηκαν από τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, τον διευθυντή Επικοινωνίας, Ανδρέα Δημάτο, τον γενικό διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκο Στράτο, αλλά και ιστορικές μορφές του συλλόγου, όπως οι Στέλιος Σεραφείδη και Θωμάς Μαύρος. Δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και άνθρωποι της Dimand.

Με τις υπογραφές αυτές, παρουσία του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, μπαίνει ουσιαστικά η σφραγίδα για την άμεση έναρξη της υπογειοποίησης, ένα σημαντικό συνοδευτικό έργο για την «Αγιά-Σοφιά», που θα βοηθήσει κυκλοφοριακά και την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν από έξι έως δώδεκα μήνες.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση