Βόλος – Πανιώνιος: “Παλικαρίσια” ανατροπή και νίκη για τους Βολιώτες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 20:49 Βόλος – Πανιώνιος: “Παλικαρίσια” ανατροπή και νίκη για τους Βολιώτες!

Ο Βόλος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε τη νίκη με 2-1 στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Πανιώνιο, πραγματοποιώντας σπουδαία ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα αφού μέχρι τότε ήταν πίσω στο σκορ με 0-1.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πήρε ο Βόλος επί του Πανιωνίου στη 14η αγωνιστική της Superleague . Οι “κυανέρυθροι” ήταν πολύ καλύτεροιστο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 27’ με τον Εμμανουηλίδη ενώ έχασαν πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους και να “κλειδώσουν” από το ημίχρονο ένα σπουδαίο τρίποντο στη μάχη της παραμονής.

Ο Βόλος όμως εμφάνισε το καλό του πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και πήρε τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας σωρεία ευκαιριών μέχρι να καταφέρει να ισοφαρίσει τελικά με τον Μουνίθ στο 74’ να ευστοχεί  στο πέναλτι που κέρδισε από τον Ευαγγέλου. Στο 83’ μάλιστα ο Ευαγγέλου δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες, με τον Βόλο να αυξάνει την πίεση και τελικά στο 87’ αυτή να καρποφορεί αφού ο Τσοκάνης με κεφαλιά από τη σέντρα του Ντεντάκη ολοκλήρωσε την ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Με αυτή τη νίκη ο Βόλος έφτασε στους 17 που τον φέρνουν στη 10η θέση, μαζί με τη Λαμία, ενώ ο Πανιώνιος παρέμεινε προτελευταίος με 6 βαθμούς.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση