Παναθηναϊκός: 3άρα και επιστροφή Μπεργκ με γκολάρα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 21:43 Παναθηναϊκός: 3άρα και επιστροφή Μπεργκ με γκολάρα!

Ο Μάρκους Μπέργκ επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ απ'τον τραυματισμό του και σε μόλις 15 λεπτά κατάφερε να κερδίσει μία αποβολή και να πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ στη νίκη με 3-1 του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό και έκλεισε στα καρέ του τον Παναιτωλικό, ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 33ο λεπτό όταν μετά το κόρνερ ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως, ο εντελώς ακίνδυνος μέχρι τότε, Παναιτωλικός έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 40ο λεπτό ο Κοτσόλης νίκης στο τετ α τετ τον Καπέλ, ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο τερματοφύλακας ου Παναθηναϊκού έσωσε εντυπωσιακά στο σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν. Δώνης, Πέτριτς και Κλωναρίδης συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 50ο λεπτό.

Αυτό το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των “πρασίνων” που στο 58΄ έφτασαν στο 2-0 χάρη στο εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Μπούι. Παρόλαυτα ο Παναιτωλικός δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 62΄ κατάφερε να μειώσει με τον Κουτρουμάνο να νικάει στο τετ α τετ τον Κοτσόλη.

Στο 76ο λεπτό ο Αναστασίου έριξε στο ματς τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος επέστρεψε στην δράση μετά από 66 μέρες και ένα λεπτό μετά την είσοδο του κέρδισε την αποβολή του Κούσα. Ο αμυντικός του Παναιτωλικό είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δύο κίτρινες κάρτες, η πρώτη για μαρκάρισμα στον Μπεργκ και η δεύτερη για διαμαρτυρία, και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στα τελευταία λεπτά και με παίκτη παραπάνω ο Παναθηναϊκός κυνήγησε το τρίτο γκολ και αφού προειδοποίησε με τον Μπούι στο 80ο λεπτό, έφτασε στο 3-1 στο 84΄χάρη σε ένα καταπληκτικό σουτ του Μπεργκ. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι "πράσινοι" σφράγισαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το πρόγραμμα
Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 3-1

Η βαθμολογία
Παναθηναϊκός 6
Χανιά 4
Ολυμπιακός Β. 1
Παναιτωλικός 0

Η επόμενη αγωνιστική
Χανιά-Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Β.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
Κοτσόλης, Ρισβάνης (76’ Τριανταφυλλόπουλος), Μέντες, Μπούρμπος, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Μπαϊράμι, Πέτριτς (76’ Μπεργκ), Κλωναρίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κούσας, Κόρμπος (71’ Μορένο), Άλβες, Κάπελ, Καλογέρης, Μύγας (46’ Γοδόι), Εντζεγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου (60’ Μαρτίνες).

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση