Super League 1: Για την πρωτιά υποδέχεται τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 09:47 Super League 1: Για την πρωτιά υποδέχεται τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ

Με νίκη κόντρα στους Περιστεριώτες μένουν μόνοι πρώτοι στο +2 για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

Να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία του Ολυμπιακού στον Βόλο θέλουν οι «ασπρόμαυροι», οι οποίοι με νίκη κόντρα στους Περιστεριώτες μένουν μόνοι πρώτοι στο +2 για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

Νίκη και... καλά Χριστούγεννα! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα (18:00, PAOK TV) τον Ατρόμητο στην Τούμπα και έχει ως μόνο στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα έχει την ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά μόνη πρώτη στην κορυφή της Super League 1 φέτος , καθώς μετά την χθεσινή «λευκή» ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Βόλο, οι Πειραιώτες βρίσκονται στο +1 με αγώνα παραπάνω.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσούμπα Άκπομ ενώ ως νεοεισελθέντες στην αποστολή λογίζονται οι Μίροσλαφ Στοχ και Ενέα Μιχάι.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος είναι αήττητος υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη, σκοράρει σε κάθε του παιχνίδι και ταξιδεύει στην Τούμπα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται 3 βαθμούς μακριά από την εξάδα και στην αποψινή αναμέτρηση πηγαίνουν... πάνοπλοι, έχοντας ξανά στη διάθεσή τους τον Ταλόσα.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (18:00, PAOK TV)

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση