Τσιτσιπάς - Κύργιος: Ήττα για τον Στέφανο! Χωρίς νίκη αποχαιρέτισε το ATP Cup η Ελλάδα [video]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 16:31 Τσιτσιπάς - Κύργιος: Ήττα για τον Στέφανο! Χωρίς νίκη αποχαιρέτισε το ATP Cup η Ελλάδα [video]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 από τον Νικ Κύργιο σε ένα πολύ καλό ματς που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με την Ελλάδα να ολοκληρώνει την παρουσία της στη διοργάνωση του ATP Cup χωρίς νίκη.

Μετά από 2και 34 λεπτά ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 σετ 7-6 (7), 6-7 (3), 7-6 (5) από τον Νικ Κύργιο στον 2ο αγώνα της σειράς Ελλάδος-Αυστραλίας στο ATP Cup που διεξάγεται στο Μπρισμπέιν. Νωρίτερα ο Περβολαράκης δεν τα είχε καταφέρει κόντρα στον Μίλμαν από τον οποίος έχασε κι αυτός με 2-1 σετ, συνεπώς η ελληνική ομάδας αποχαιρέτισε τη διοργάνωση χωρίς νίκη.

Το ματς ήταν ο συναρπαστικό και χρειάστηκε τάι μπρέηκ και στα τρία σετ για να κριθεί. Ο Κύργιος πήρε το πρώτο σετ με 7-6 εκνευρίζοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος αντέδρασε με πολύ άσχημο τρόπο και παραλίγο να τραυματίσει τον πατέρα του πετώντας τη ρακέτα του.

Ο Έλληνας τενίστας ισοφάρισε επικρατώντας στο δεύτερο με 7-6(3), ωστόσο ο Ελληνοαυστραλός πήρε το τρίτο σετ και τη νίκη με 7-6, ύστερα από αγώνα διάρκειας περίπου 2 ωρών και 35 λεπτών, με αποτέλεσμα οι «οικοδεσπότες» να προηγούνται πλέον της ελληνικής ομάδας με 2-0.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση