ΑΕΚ: Πάει για Μεμίσεβιτς και Τάνκοβιτς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 09:36 ΑΕΚ: Πάει για Μεμίσεβιτς και Τάνκοβιτς

Ο Ιλια Ιβιτς ετοιμάζεται να φέρει στην ΑΕΚ τον Σουηδό εξτρέμ και τον Βόσνιο αμυντικό.

Αποφασισμένος να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που έχει μπροστά του και να φέρει άμεσα δύο μεταγραφές παρουσιάζεται ο Ίλια Ίβιτς, όπως γράφει σήμερα το Sportime.

Ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ καταβάλει προσπάθειες για την απόκτηση του Σαμίρ Μεμίσεβιτς και του Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Πρόκειται για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις, αλλά και πολύ δύσκολες. Όπως έγινε γνωστό, η «Ένωση» έχει κάνει πρόταση στην Γκρόνιγκεν για τον δανεισμό του Μεμίσεβιτς. Ο Βόσνιος είναι 26 ετών και μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός αλλά και στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και η ομάδα του αξιώνει ένα ποσό 800.000 ευρώ, το οποίο αναφέρει πως είναι η ρήτρα παραχώρησης του παίκτη. Το καλό στην υπόθεση είναι πως ο Μεμίσεβιτς είναι θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τα «κιτρινόμαυρα».

Την ίδια στιγμή, ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει είναι ο Τάνκοβιτςμ, ο οποίος είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως εξτρέμ και φέτος έχει 14 γκολ και 8 ασίστ με τη φανέλα της Χάμαρμπι. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής προσπαθεί με κάποια «φόρμουλα» να πείσει τους Σουηδούς για την άμεση παραχώρησή του.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση