Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Euroleague: «Διπλό» ελπίδας στη Βαλένθια ψάχνει ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 11:11 Euroleague: «Διπλό» ελπίδας στη Βαλένθια ψάχνει ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες δεν βρίσκονται σε καλό... φεγγάρι, αλλά καλούνται να αντεπεξέλθουν.

Οι δυσκολίες στον Ολυμπιακό συνεχίζονται και το μοναδικό γεγονός που μπορεί να τον βοηθήσει να τις ξεπεράσει είναι οι νίκες. Η ελληνική ομάδα με ρεκόρ 6-11 φιλοξενείται στη Βαλένθια (8-9) και θέλει ένα αποτέλεσμα που θα σταματήσει το σερί των ηττών στη Euroleague, θα δώσει βαθμολογική «ανάσα» και παράλληλα θα βοηθήσει και ψυχολογικά (22:00, Novasports 2).

Οι αλλαγές είναι πολλές στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» για το ματς της 18ης αγωνιστικής, αφού Τσέρι και Ριντ έμειναν στην Ελλάδα, ενώ νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ομάδας είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που επέστρεψε από τον δανεισμό του και μπαίνει δυνατά στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών.

Πολ και Μιλουτίνοφ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τον Σέρβο ψηλό να είναι αμφίβολος, ενώ χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης. Όπως παραδέχτηκε και ο Κεστούτις Κεμζούρα τα προβλήματα δεν είναι λίγα, ο Ολυμπιακός δεν βιώνει μια καλή περίοδο, αλλά όλοι οφείλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να βοηθήσουν ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η Βαλένθια, από την άλλη, μετά την άσχημη αρχή της τα έχει αλλάξει όλα. Η ισπανική ομάδα έχει καταφέρει να πάρει σημαντικές νίκες, που την ανέβασαν βαθμολογικά, ενώ προέρχεται και από δύο σερί θετικά αποτελέσματα, τα οποία σίγουρα θα ήθελε να τα κάνει τρία.

Και εκείνη, πάντως, θα έχει σημαντική απώλεια, αφού ο Χάουμε Πονσαρνάου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο (διάστρεμμα) στο παιχνίδι της Liga Endesa με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε 16 παιχνίδια στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Λόιντ έχει κατά μέσο όρο 11,8 πόντους και 2,5 μέσο όρο ασίστ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι σημαντική η απουσία του.

Πηγή: gazzetta.gr