Νάπολι: Το τεράστιο ποσό για Τσιμίκα και η περίπτωση Ποντένσε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 11:59 Νάπολι: Το τεράστιο ποσό για Τσιμίκα και η περίπτωση Ποντένσε

“Θέλω να κλείσει το συντομότερο η μεταγραφική περίοδος” είχε δηλώσει προ ημερών ο Πέδρο Μαρτίνς και είχε σοβαρό λόγο να το λέει. Η Νάπολι εμφανίζεται έτοιμη να... στρώσει ένα τεράστιο ποσό στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Τσιμίκα, την ώρα που ακούγεται και το όνομα του Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλαμάτα πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν προτάσεις από ξένες ομάδες για 6 παίκτες τους, αναφέροντας τα ονόματα των Τσιμίκα, Ποντένσε, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Γκιλιέρμε και Καμαρά. Οι δύο πρώτοι -μάλιστα- φαίνεται πως έχουν μπει στο “στόχαστρο” της Νάπολι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία αλλά και την Ελλάδα, ο Κώστας Τσιμίκας… περνάει τις τελευταίες του ημέρες στον Ολυμπιακό, αφού η Νάπολι εμφανίζεται αποφασισμένη να προσφέρει στους Πειραιώτες ένα μεγάλο ποσό.

Δημοσιεύματα παρουσιάζουν τους Ιταλούς να ανεβαίνουν πάνω από τα 13 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον διεθνή αριστερό μπακ των “ερυθρόλευκων”ενώ άλλα τους εμφανίζουν να πλησιάζουν τα 20 εκατ. ευρώ!

Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα “areanapoli.it” φιλοξενεί ρεπορτάζ για τις συζητήσεις του Κώστα Τσιμίκα με τη Νάπολι και εμπλέκει στην υπόθεση και τον Ντανιέλ Ποντένσε. Όπως αναφέρεται, η Νάπολι έχει επικεντρωθεί στον Κώστα Τσιμίκα και συνεργάζεται με τον Πορτογάλο ατζέντη Ζόρζε Μέντες, για να πουλήσει τον -εκτός πλάνων- αριστερό της μπακ, Φαουζί Γκουλάμ. Στο… τραπέζι όμως έχει πέσει και το όνομα του Πορτογάλου εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Μέντες -που εκπροσωπεί τον Ποντένσε- πρότεινε τον πελάτη του στους ανθρώπους της Νάπολι και όρισε ως τιμή εκκίνησης για τη διαπραγμάτευση τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο έχει θετική γνώμη για τον Πορτογάλο εξτρέμ, αλλά στην παρούσα φάση δεν φέρεται να ενδιαφέρεται για μεσοεπιθετικό

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση