Καρέρα: “Είχαμε ανάγκη τον Σιμάνσκι!” Ανέλυσε τον παίκτη ο Ιταλός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 12:57 Καρέρα: “Είχαμε ανάγκη τον Σιμάνσκι!” Ανέλυσε τον παίκτη ο Ιταλός

Η ΑΕΚ πήρε θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη από τον Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδας και πλέον ο Μάσιμο Καρέρα περιμένει και την προσθήκη του Νταμιάν Σιμάνσκι στην ομάδα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη σεζόν.

 

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στη Nova για το τελευταίο παιχνίδι της Ένωσης, αλλά και αυτό με τη Λάρισα που ακολουθεί, ενώ ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του νέου μετεγγραφικού αποκτήματος της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Καρέρα

Για το παιχνίδι στην Τρίπολη: Ήταν δύσκολο ματς αλλά είχαμε καλή ανταπόδοση. Και είναι κρίμα που δεν το πήραμε γιατί το αξίζαμε. Είχαμε φάσεις.

Για το που εντοπίζει τα προβλήματα: Είχαμε προβλήματα στις μακρινές μπαλιές και στις αντεπιθέσεις. Θα δουλέψουμε πάνω εκεί και θα το φτιάξουμε. Επίσης, δεν γίνεται να δέχεσαι γκολ από κόρνερ που έχεις. Κάναμε λάθος. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.

Για το 4-3-3 και τις τακτικές που επέλεξε: Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε αυτήν την τακτική. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Περιμένω από τους παίκτες να είναι ικανοί και να αλλάζουν αρκετά συστήματα στο παιχνίδι. Το είδαμε χθες όπου ξεκινήσαμε με 4-3-3, γυρίσαμε σε 4-2-3-1 και όταν υποφέραμε, το αλλάξαμε και το κάναμε πιο αμυντικό. Αυτό θέλω, να καταφέρνουμε μέσα στο ματς να παίζουμε στα ματς με διαφορετικά συστήματα σωστά, ανάλογα με τις ανάγκες.

Για το aggressive παιχνίδι: Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω εκεί. .Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δουλεύει με ένταση, με ψηλά πρέσινγκ, έτσι καταφέρνεις να κερδίσεις μπάλες και να κάνεις γκολ.

Για τον Νταμιάν Σιμάνσκι: Είναι ένας κεντρικός χαφ. Τον είχαμε ανάγκη μετά το πρόβλημα του Γαλανόπουλου. Είναι ένας παίκτης με ένταση, με καλά πόδια, είναι ποιοτικός παίκτης. Πιστεύω την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος.

Για την Λάρισα: Κοίταξα την Λάρισα, έχουμε δουλειά για να την μελετήσουμε για να δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε το παιχνίδι και να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο για την Κυριακή.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση