“Τελειώνει” του Ποντένσε στη Γουλβς! “Παγώνει” του Ολιβέιρα; Η πληροφόρηση απ’την Αγγλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 20:19 “Τελειώνει” του Ποντένσε στη Γουλβς! “Παγώνει” του Ολιβέιρα; Η πληροφόρηση απ’την Αγγλία

Οι εξελίξεις “τρέχουν” στην προσπάθεια που κάνει η Γουλβς για την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε του Ολυμπιακού. Οι Άγγλοι ενδιαφέρθηκαν για τον Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ, αλλά τώρα φαίνεται πως... κοιτάζουν αλλού.

Πολύ κοντά στην μετακίνηση του στη Γουλβς φέρεται να βρίσκεται -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία- ο Ντανιέλ Ποντένσε του Ολυμπιακού.

Το “Sky Sports” αναφέρει ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και όλα δείχνουν πως είναι ζήτημα… ωρών να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Πορτογάλου επιθετικού στον αγγλικό σύλλογο.

Μάλιστα, τονίζεται πως θα μεγαλώσει “… η πορτογαλική παροικία στην Γουλβς, όπου υπάρχουν επίσης οι Ρουί Πατρίσιο, Ρουμπεν Νέβες, Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν Βινάγκρε, Πέδρο Νέτο, Μπρούνο Τζορντάο, Ντιόγκο Ζότα και Φλάβιο Κριστοβάο”.

Να θυμίσουμε ότι οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίζονται να ζητούν 30 εκατ. ευρώ, αλλά τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το deal θα κλείσει γύρω στα 26 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, το “Sky Sports” αναφέρει ότι η Γουλβς κινείται για την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού από το Εκουαδόρ, Λεονάρντο Καμπάνια, τονίζοντας πως -σε περίπτωση που τα καταφέρει- θα είναι και ο μοναδικός που θα πάρουν τον Ιανουάριο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γουλβς ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ, αλλά τώρα η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται να “παγώνει”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση