Ολυμπιακός – Ποντένσε: Τα εκατομμύρια της Γουλβς και οι μετεγγραφικές εξελίξεις!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 11:29 Ολυμπιακός – Ποντένσε: Τα εκατομμύρια της Γουλβς και οι μετεγγραφικές εξελίξεις!

Κρίσιμες φαίνεται πως θα είναι οι επόμενες ώρες, όσον αφορά τις συζητήσεις για την παραχώρηση του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς.

Η σχετική πληροφόρηση αναφέρει πως οι απαιτήσεις της ομάδας του Πειραιά φθάνουν μέχρι τα 30 εκατ. ευρώ, με τους “λύκους” να προσφέρουν 25 εκατ., ποσό που είναι δύσκολο να αρνηθούν οι “ερυθρόλευκοι”. Δεν αποκλείεται πάντως οι άνθρωποι της Γουλβς να ανεβάσουν λίγο την προσφορά τους και να κάνουν έτσι ακόμα πιο εύκολη τη “μετακόμιση” του 24χρονου Πορτογάλου στο “Μολινό”.

“Κλειδί” στις επαφές των δύο ομάδων είναι ο Ζόρζε Μέντες. Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει εδώ και πολύ καιρό… δίαυλο επικοινωνίας με τον Πορτογάλο superagent, που “λύνει και δένει” στη Γουλβς και κατάφερε να βάλει τον πελάτη του στο σχεδιασμό των “λύκων”.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε πληρώσει 7 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνα και ετοιμάζεται να τον πουλήσει με τα τετραπλάσια χρήματα, ξεπερνώντας τα 22 εκατ. που είχε πάρει από την πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου από τη Λεβερκούζεν!

Η μετεγγραφή στο Νησί θεωρείται τελειωμένη και λέγεται πως ο παίκτης μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ταξιδέψει στην Αγγλία για την ολοκλήρωση του deal. Αν η πώληση του Ποντένσε ολοκληρωθεί, τότε η μετεγγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανή.

Ο 23χρονος Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ, που αγωνίζεται ως “δεκάρι” δεν αποκλείεται να κάνει το… αντίστροφο ταξίδι από αυτό του Ποντένσε. Είναι επίσης πιθανό να γίνει κίνηση για απόκτηση κλασικού ακραίου, αλλά και να μη γίνει καμία προσθήκη, καθώς υπάρχουν αρκετές επιλογές παικτών για τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ.

Την ίδια στιγμή, το ζήτημα της απόκτησης του Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα (ο οποίος επίσης είναι πελάτης του Ζόρζε Μέντες) παραμένει ανοικτό.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση