Australian Open: Ο Μάκενρο δίνει 1.000 δολάρια για κάθε κερδισμένο σετ του Κύργιου! (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 17:28 Australian Open: Ο Μάκενρο δίνει 1.000 δολάρια για κάθε κερδισμένο σετ του Κύργιου! (video)

Ο θρύλος του τένις, Τζο Μάκενρο δεσμεύτηκε μπροστά στον Νικ Κύργιο και στο κοινό του Autralian Open για την οικονομική βοήθεια που θα δώσει στους πυρόπληκτους της Αυστραλίας. Το ποσό που θα δώσει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο χώρος του αθλητισμού και στη συγκεκριμένη περίπτωση, του τένις, συνεχίζει να στηρίζει τους πυρόπληκτους της Αυστραλίας, κάτι που έγινε γνωστό και κατά τη διάρκεια των αγώνων του Australian Open. Συγκεκριμένα στο flash interview της νίκης του Νικ Κύργιου επί του Ιταλού, Σονέγκο, ο σπουδαίος πρώην τενίστας και νυν τηλεσχολιάστης του Eurosport, Τζον Μάκενρο ανακοίνωσε πως θα δωρίζει 1.000 δολάρια στους πυρόπληκτους για κάθε σετ που θα κερδίζει ο Κύργιος στο τουρνουά.

“Δεν ξέρω τι να πω” ήταν η απάντηση του Ελληνο-αυστραλού τενίστα, με τον Μάκενρο να του εύχεται καλή επιτυχία εν μέσω αποθέωσης από όλους τους φιλάθλους που ήταν στις κερκίδες.

Αντίστοιχα έπραξε λίγο αργότερα και το νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός τενίστας, μετά τη νίκη του επί του Μάρκο Σεσινάτο, στον 1ο γύρο, ανακοίνωσε πως θα δωρίζει 10.000 δολάρια στους πυρόπληκτους για κάθε του νίκη στο τουρνουά, καθώς όπως είπε η Αυστραλία είναι μία χώρα που “γίνεται το σπίτι μας για ένα μήνα κάθε χρόνο”, αναφερόμενος στο Australian Open.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του μάλιστα ανακοίνωσε ακόμα πως παρά το γεγονός ότι δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά, αν τυχόν βγει νικητής στο τέλος θα δωρίσει όλο το χρηματικό έπαθλο των 4 εκατ. δολαρίων στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση