ΑΕΚ: Έρχεται πρόταση από Κίνα για Λιβάγια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 11:56 ΑΕΚ: Έρχεται πρόταση από Κίνα για Λιβάγια!

Το ενδιαφέρον ομάδας της Κίνας για τον Μάρκο Λιβάγια φαίνεται πως επικοινώνησαν στην ΑΕΚ ατζέντηδες που δραστηριοποιούνται στην ασιατική χώρα και πλέον οι άνθρωποι της Ένωσης είναι σε αναμονή ενδεχόμενης πρότασης.

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι ο δεύτερος επιθετικός της ΑΕΚ που γίνεται στόχος ξένης ομάδας, μετά τον Νέλσον Ολιβέιρα, στην τρέχουσα χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sport”, ατζέντηδες που εκπροσωπούν ομάδα της Κίνας μετέφεραν στην ΑΕΚ το ενδιαφέρον για τον Κροάτη άσο.

Θυμίζουμε πως ο Λιβάγια δεσμεύεται με την ΑΕΚ ως το 2021, ενώ στο συμβόλαιό του δεν υπάρχει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ μπορεί να απαιτήσει όποιο ποσό επιθυμεί έτσι ώστε να τον παραχωρήσει. Σύμφωνα πάντως με το ίδιο δημοσίευμα οι Κινέζοι ενδιαφερόμενοι φαίνεται πως έχουν επικοινωνήσεις με τον παίκτη και του προσφέρουν ένα συμβόλαιο με πολύ υψηλότερες αποδοχές από τις 700.000 ευρώ, με τις οποίες αμοίβεται στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο και στην Ένωση βρίσκονται σε αναμονή της πρότασης των Κινέζων.

Την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ περιμένουν την επόμενη κίνηση της Γουλβς, όσον αφορά τον Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του Πορτογάλου έχουν ¨παγώσει¨ προς το παρόν, αλλά δεν αποκλείεται οι Άγγλοι να επανέλθουν ακόμα και σήμερα, ενώ στο… ακουστικό του περιμένει ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ολιβέιρα, εφόσον πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή του στην Αγγλία.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση