Ο Σεμέδο ζήτησε συγγνώμη από το ball boy! “Δεν υπάρχει δικαιολογία για ότι έκανα” (pic)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 15:57 Ο Σεμέδο ζήτησε συγγνώμη από το ball boy! “Δεν υπάρχει δικαιολογία για ότι έκανα” (pic)

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την απαράδεκτη ενέργειά του να σπρώξει ένα ball boy μετά τη λήξη της αναμέτρησης των "ερυθρόλευκων" με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (22/1) στο "Γεντί Κουλέ", ενώ απολογήθηκε και στους συμπαίκτες του καθώς δέχτηκε κόκκινη κάρτα για αυτή την κίνηση και θα λείψει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δείτε τι έγραψε στο Instagram ο Πορτογάλος.

Το λάθος του παραδέχτηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο, που απολογήθηκε με ανάρτησή του στα social media, για όσα έγιναν μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (22/1) στο “Γεντί Κουλέ”. Ο Πορτογάλος άσος των “ερυθρόλευκων” έκανε μία αψυχολόγητη ενέργεια σπρώχνοντας και ρίχνοντας στο έδαφος ένα ball boy.

Μετά την ένταση που προκλήθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μανούχος απέβαλλε τον Σεμέδο με αποτέλεσμα ο στόπερ του Ολυμπιακού να τεθεί εκτός μάχης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (26/1). Ο Σεμέδο αρκετή ώρα μετά το ματς ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή του στο Instagram, όπου έγραφε:

“Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και από το παιδί για την κακή συμπεριφορά μου. Τίποτα δεν δικαιολογεί αυτήν την πράξη. Συγχαρητήρια στην ομάδα για αυτήν την καλή νίκη”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Semedo (@r.semedo35__oficial) on

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση