Πανιώνιος – Ατρόμητος: Βαθιά ανάσα για τους “κυανέρυθρους”!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 18:05 Πανιώνιος – Ατρόμητος: Βαθιά ανάσα για τους “κυανέρυθρους”!

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη, για την 21η αγωνιστική της Superleague, και πήρε πολύτιμο τρίποντο, μετά από 8 ματς χωρίς νίκης, στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Μόλις στο 4′ ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Μέγερι να έχει εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Εμμανουηλίδη. Οι Νεοσμυρνιώτες επέβαλαν το ρυθμό τους στο πρώτο 20λεπτο και πίεσαν πολύ τους φιλοξενούμενους, που περιορίστηκαν καθαρά… αμυντικό ρόλο. Ο Ατρόμητος κατάφερε στη συνέχεια και να γίνει πιο ανταγωνιστικός, χωρίς όμως να γίνει και απειλητικός.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα, ήταν καλύτερος αλλά δεν έβρισκε τον τρόπο να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.  Ο Ρέντζας σκόραρε στο 61’, αλλά διαιτητής και VAR ακύρωσαν, ορθά, το γκολ ως οφσάιντ μετά από πέντε λεπτά διαβουλεύσεων. Οι “κυανέρυθροι” όμως δεν το έβαλαν κάτω και συνέχιζαν να απειλούν πετυχαίνοντας το γκολ που έψαχναν στο 76ο λεπτό, μετά το λάθος του Μανούσου, που εκμεταλλεύτηκε ο προωθημένος Σταυρόπουλος για να “γράψει” το 1-0, που παρέμεινε ως το τέλος του ματς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση