Επίθεση του ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού και Αυγενάκη! “Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι…”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 22:19 Επίθεση του ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού και Αυγενάκη! “Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι…”

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση, για το πόρισμα της ΕΕΑ, με στην οποία επιτίθεται κατά του υφυπουργού Αθλητισμού ξεκαθαρίζοντας ότι "σηκώνει το γάντι που της έριξε" και απαιτεί από τον Πρωθυπουργό την απομάκρυνσή του, κατηγορώντας ότι προσπαθεί να "κηλιδώσει" την ιστορία της ομάδας.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία μιλάει για “στημένη” υπόθεση που στόχο έχει να “κηλιδώσει” την ιστορία της ομάδας και κατηγορεί τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ως υπεύθυνο για το πόρισμα της ΕΕΑ που εισηγείται τον υποβιβασμό των “ασπρόμαυρων”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο ΠΑΟΚ απαιτεί από τον πρωθυπουργό την απομάκρυνση του κ. Αυγενάκη, ενώ από τα “πυρά” δεν ξεφεύγει ούτε ο Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!”

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση