Sport: «Ο Αμπιντάλ θα κρεμάσει τα παπούτσια του τον Δεκέμβριο»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 11:35 Sport: «Ο Αμπιντάλ θα κρεμάσει τα παπούτσια του τον Δεκέμβριο»

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι ο Γάλλος άσος του Ολυμπαικού ετοιμάζεται να βάλει τέλος στην καριέρα του και να εγκατασταθεί στη Βαρκελώνη - Ήδη βρίσκεται στην Καταλωνία η οικογένειά του

Πριν από μερικές μέρες ο Ολυμπιακός είχε διαψεύσει δημοσιεύμα ελληνικής εφημερίδας που ανέφερε ότι ο Γάλλος αμυντικός τον Δεκέμβρη θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο η καταλανική «Sport» που ειδικεύεται σε θέματα της Μπαρτσελόνα επαναφέρει και πάλι το συγκεκριμένο θέμα στο προσκήνιο.

Μάλιστα λέει ότι θα ζήσει στην Βαρκελώνη και ευελπιστεί ότι η Μπαρτσελόνα θα του προσφέρει θέση προπονητή στις ακαδημίες της ομάδας. Μια πρόταση που του είχε γίνει όταν ήταν ακόμα παίκτης των «Μπλαουγκράνα» όταν του προτάθηκε η θέση του τεχνικού διευθυντή των σχολών. 

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, ο Αμπιντάλ έχει πει στους οικείους του ότι θα φύγει καθώς: «Δεν απολαμβάνει την εμπειρία του στην ομάδα, λόγω της χαμηλής ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος». Και προσθέτει: «Μπορεί να αλλάξει την απόφαση του, μόνο αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Champions League.

Στο γεγονός ότι θα σταματήσει τον Δεκέμβριο, συνηγορεί και η μόνιμη εγκατάσταση της συζύγου του στην Βαρκελώνη, αλλά και το ότι οι δύο από τις τρεις κόρες του, πάνε σε αγγλικό σχολείο της καταλανικής πόλης.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση