Super League 1: Νίκη παραμονής στο 94′ ο Αστέρας Τρίπολης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 20:18 Super League 1: Νίκη παραμονής στο 94′ ο Αστέρας Τρίπολης

Επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού

Ο Ντέλετιτς σκόραρε στο 94ο λεπτό στο ντεμπούτο του και έδωσε πολύτιμη νίκη στον Αστέρα επί του Παναιτωλικού.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά, αφού αμφότερες ήθελαν τη νίκη. Και η αλήθεια είναι ότι και οι δύο θα μπορούσαν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, αφού είχαν τις φάσεις για να το κάνουν. Ούτε οι γηπεδούχοι, ούτε οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα όμως, με τον Αστέρα να χάνει με τραυματισμό στο 44' τον Ριέρα, τον οποίο αντικατέστησε ο Ντέλετιτς που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες.

Τα γκολ που δεν μπήκαν στο πρώτο μέρος, τελικά, μπήκαν στο δεύτερο. Η αρχή έγινε στο 49', όταν η ομάδα της Τρίπολης πήρε πέναλτι για χέρι του Ταχάρ και δύο λεπτά μετά ο Μπαράλες εκτέλεσε για το 1-0, με τη συνέχεια να γίνεται στο 60' από τους Αγρινιώτες με τη σέντρα-σουτ του Κώτσιρα που κόντραρε και στον Σουάρεθ για το 1-1.

Η ισοφάριση προκάλεσε την αντίδραση του Αστέρα που είχε δύο καλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με τον Κρέσπι, αλλά ακόμη πιο κοντά στο 1-2 έφτασε ο Παναιτωλικός στο 81' με το σουτ του Ντάουντα από πλάγια εντός περιοχής. Το ματς ήταν φανερό ότι... είχε γκολ και η επιβεβαίωση ήρθε στο 94', όταν ο Ντέλετιτς με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-1 και έφερε πιο κοντά στην παραμονή τον Αστέρα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (91' Χαουρέγκι), Ριέρα (44' Ντέλετιτς), Κρέσπι (75' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Φερνάντες, Τζανακάκης, Μαρσιάλ, Σίεστεντ, Κέβιν, Ταχάρ, Ντάλσιο, Ρόσα, Ντίας (80' Λιάβας), Άλβαρες, Ντάουντα.

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση