Φερέιρα: Πιο αποτελεσματικός και έξυπνος ο Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 22:32 Φερέιρα: Πιο αποτελεσματικός και έξυπνος ο Παναθηναϊκός

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και ο Αμπέλ Φερέιρα προσπάθησε να εξηγήσει το γιατί.

Οι Θεσσαλονικείς παρατάχθηκαν στο ΟΑΚΑ ως πρωτοπόροι αλλά μετά το τέλος του ματς ήταν στη 2η θέση αφού ηττήθηκαν με 2-0, ενώ για πρώτη φορά έπειτα από 69 ματς δεν σκόραραν.

Όλα αυτά κλήθηκε να τα εξηγήσει ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος της αναμέτρησης και στάθηκε στην αποτελεσματικότητα που είχε ο αντίπαλος και όχι η ομάδα του, όπως και στην εξυπνάδα.

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ο κόσμος είδε καλό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα μας μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε δύο καλές ευκαιρίες με τον Κάρολ και τον Μαουρίτσιο. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Ο αντίπαλός μας το είχε αυτό και εμείς θα έπρεπε να έχουμε πιο καλή αντίδραση στις φάσεις που έκανε ο αντίπαλός μας», είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και συμπλήρωσε.

«Θα πρέπει να πούμε πως ο αντίπαλος φέρθηκε πολύ έξυπνα. Μπλόκαρε καλά τον Βαρέλα, που κανονικά αγωνίζεται ως δεξί στόπερ και ήταν αριστερό. Δυσκολευτήκαμε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας από πίσω. Πρέπει τώρα να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα».

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση