ΠΑΟΚ: Επικοινωνία του Σαββίδη με τους παίκτες μέσω skype! “Πείτε μου τι φταίει”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 17:37 ΠΑΟΚ: Επικοινωνία του Σαββίδη με τους παίκτες μέσω skype! “Πείτε μου τι φταίει”

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είχε συνομιλία μέσω skype με τους παίκτες της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο, ζητώντας να μάθει τους λόγους της κακής αγωνιστικής εικόνας του "δικεφάλου του Βορρά" τον τελευταίο καιρό.

Επαφή με τους παίκτες της ομάδας, μέσω skype, είχε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης προκειμένουν να συζητηθούν τα αίτια της κακή αγωνιστικής εικόνας το τελευταίο διάστημα. Ο ισχυρός άνδρας του “δικεφάλου του Βορρά”, που βρίσκεται στη Ρωσία, θέλησε να μάθει τους λόγους για τους οποίους η ομάδα γνώρισε τις δυο πρώτες ήττες της στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και για την κακή εικόνα που δίνει στα τελευταία παιχνίδια εντός αγωνιστικού χώρου.

“Πείτε μου τι συμβαίνει; Ποια είναι η δική σας άποψη για το γεγονός ότι η ομάδα εμφανίζει τέτοια εικόνα; Φταίω εγώ; Φταίει ο προπονητής;” φαίνεται πως είπε ο κ. Σαββίδης απευθυνόμενος στους παίκτες του ΠΑΟΚ, με αυτούς να στέκονται από την πλευρά τους στην απουσία κομβικών ποδοσφαιριστών από τα παιχνίδια λόγω τραυματισμών και την κόπωση που προκλήθηκε από το βεβαρυμένο πρόγραμμα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκανε ανάλογη συζήτηση και με τον προπονητή της ομάδας Αμπέλ Φερέϊρα, τον οποίο άκουσε προσεκτικά, ενώ οι επαφές αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με τον Ιβάν Σαββίδη να φημολογείται πως θα δώσει και το “παρών” στον αυριανό (5/2) πρώτο καθοριστικό αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση