Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τη συνάντηση με την UEFA!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 20:06 Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τη συνάντηση με την UEFA!

Ταξίδι στη Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιήσουν στελέχη της ΕΠΟ την Πέμπτη (6/2), έτσι ώστε να συναντηθούν με τον πρόεδρο της UEFA, και άλλα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, και να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε επίσημα πως ο πρόεδρος, Βαγγέλης Γραμμένος, συνοδευόμενος από στελέχη θα πραγματοποιήσουν ταξίδι στη Νιόν της Ελβετίας αύριο (6/2), όπου και θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της UEFA και άλλα κορυφαία στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ

Με τον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, καθώς και με τα κορυφαία στελέχη της, θα συναντηθεί αύριο (Πέμπτη) στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στη Νυόν, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος. Ο κ. Γραμμένος θα συνοδεύεται από τον ταμία της ομοσπονδίας κ. Περικλή Λασκαράκη και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη. Στις συναντήσεις αυτές αναμένεται να συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα της επικαιρότητας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς και όλες οι πρόσφατες εξελίξεις.

πηγή: newsit.gr