Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπελλο Ελλάδας: Ισοπαλία χωρίς γκολ για Άρη και Ατρόμητο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 22:16 Κύπελλο Ελλάδας: Ισοπαλία χωρίς γκολ για Άρη και Ατρόμητο
Έχασαν πέναλτι οι Θεσσαλονικείς με τον Γκάμα

Στο 0-0 έμειναν Άρης και Ατρόμητος στο Κλεάνθης Βικελίδης και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τη πρώτη ευκαιρία και ήταν πολύ μεγάλη, στο 16', με τον Ντιγκινί να προσπαθεί από κοντά και τον Στρούγγη να διώχνει πάνω στη γραμμή. Το ματς δεν είχε και τον καλύτερο ρυθμό αλλά ήταν καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο Ατρόμητος, ο οποίος απείλησε στο 30' με τον Μπουσούλατζιτς, ο οποίος από κοντά αντί να κάνει το 0-1... απομάκρυνε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε δυνατά και πίεσε για το γκολ, το οποίο θα μπορούσε να πετύχει στο 63', όταν πήρε πέναλτι για ανατροπή του Ματίγια από τον Βέλλιο. Ο Μπρούνο Γκάμα που ανέλαβε την εκτέλεση, όμως, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και έτσι χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία των κίτρινων.

Για τους Περιστεριώτες αυτή ήρθε στο 75' με τον Ούμπιντες που είδε το σουτ από καλή θέση να κοντράρει στον Δεληζήση και έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος και αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς.

Άρης: Κουέστα, Ροζ, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Μπρούνο Γκάμα (85’ Μαρτίνες), Φετφατζίδης, Λάρσον (77’ Ντουρμισάι), Ντιγκινί.

Ατρόμητος: Μέγερι, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Κατράνης. Χαρίσης, Ανδρούτσος (81’ Μάντσον), Νταβιώτης (77’ Ενσικουλού), Γκάλο (73’ Ούμπιντες), Βέλλιος.

πηγή: newsbeast.gr