Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαψεύδει τις φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας η Ρωσίδα πρωταθλήτρια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 12:31 Διαψεύδει τις φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας η Ρωσίδα πρωταθλήτρια

Η είδηση της απόπειρας της 21χρονης αθλήτριας που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της, έκανε το γύρο του κόσμου.

«Χωρίς σχόλια! Μην πιστεύετε ποτέ τον Τύπο» Αυτή είναι η δήλωση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής Αλεξάντρα Σολντάτοβα που διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και νοσηλεύτηκε σε κλινική της Μόσχας.

Η είδηση της απόπειρας της 21χρονης αθλήτριας που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της, έκανε το γύρο του κόσμου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες  «Η 21χρονη Σολντάτοβα μεταφέρθηκε στις 5 Φεβρουαρίου σε νοσοκομείο της Μόσχας μετά από ακατάσχετη αιμορραγία στο αριστερό της χέρι. Είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες της».

Η προπονήτριά της Άννα Ντιατσένκο  διέψευσε αμέσως την είδηση λέγοντας: «Δεν υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας. Η κατάστασή της είναι καλή και αύριο θα βγει από το νοσοκομείο». Πρόσθεσε ότι η αθλήτριά της της είχε τηλεφωνήσει για να της πει να μην ανησυχεί. «Αυτό που ακούω τώρα (αναφορές για απόπειρα αυτοκτονίας) είναι ένα τεράστιο σοκ για μένα, όπως και για όλους» πρόσθεσε η προπονήτρια.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στον Τύπο η Σολντάτοβα με βίντεο που ανέβασε στο Instagram της προπονήτριάς της διέψευσε κατηγορηματικά ότι επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της λέγοντας πως ήταν ένα ατύχημα που είχε στην κουζίνα καθώς ετοίμαζε το πρωινό της.

Η ανάρτηση και το μήνυμα της Σολντάτοβα

«Θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να μην ανησυχείτε για εμένα. Είμαι απολύτως καλά. Όλο αυτό επιβεβαιώνει αυτό που λένε οι άνθρωποι για τα μέσα ενημέρωσης, ότι γράφουν δηλαδή ιστορίες τρόμου και μισές αλήθειες», είπε αρχικά η αθλήτρια για να συνεχίσει: «Με λίγα λόγια. Μην πιστεύετε τα όσα γράφουν. Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με αυτά τα σκουπίδια που γράφονται χωρίς να έχουν κάποια στοιχεία ή κάποιες αποδείξεις. Χθες πήγα στην προπόνησή μου. Καθώς έφτιαχνα το πρωινό μου κόπηκα. Συμβαίνει, συμβαίνει στον καθένα. Τα μαχαίρια είναι κοφτερά. Είμαι γυμνάστρια και δεν εξοικειωμένη με το να μπαίνω στην κουζίνα. Καθώς πήγαινα στην προπόνηση έκανα μια στάση στο νοσοκομείο για να μου φτιάξουν το τραύμα επαγγελματικά και να μην το κάνω μόνη μου. Ενημέρωσα την προπονήτριά μου και αυτό είναι το τέλος της ιστορίας. Τα μέσα γράφουν εφιαλτικά σενάρια όπως ότι έκοψα τις φλέβες μου και άλλες τέτοιες φρίκες. Δεν έχω λόγια. Είμαι απολύτως καλά, είμαι ζωντανή και καλά. Όλα είναι εντάξει και ετοιμάζομαι να πάω στην προπόνησή μου».

Η Σολντάτοβα είναι μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες της Ρωσίας. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής στο ομαδικό, ενώ έχει κατακτήσει και το χρυσό, σε πρόγραμμα με κορδέλα.

πηγή: thetoc.gr