Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρέρα για ντέρμπι με Παναθηναϊκό: Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 15:42 Καρέρα για ντέρμπι με Παναθηναϊκό: Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας

Τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ για την ισοπαλία στο κύπελλο και τον Αραούχο.

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την κατάσταση των Αραούχο και Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά και την ισοπαλία στο Κύπελλο με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα στην κάμερα της Nova για:

Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό: «Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο καλό, μετά όμως δεν είχαμε συγκέντρωση και αν το κάνεις αυτό σε οποιαδήποτε ομάδα θα έχεις πρόβλημα. Γι' αυτό και δεν είμαι ικανοποιημένος. Θέλω πάντα να δίνουμε το 100% σε όλα τα ματς».

Τις ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Όλα τα νέα παιδιά είναι μέρος της ομάδας, του ρόστερ, όταν λοιπόν βλέπω ότι είναι έτοιμοι να παίξουν θα τους βάλω, προσπαθώ να είναι και ψυχολογικά και αγωνιστικά έτοιμοι, γιατί ξέρω πως κρίνει ο τύπος και δεν θέλω να έχουν πρόβλημα. Είναι σημαντικό να γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες και είναι κάτι που δίνει σωστή κατεύθυνση στην ομάδα της ΑΕΚ».

Τον Χριστόπουλο που έκανε ντεμπούτο: «Αφού είναι μαζί μας σημαίνει πως έχει πολύ καλά στοιχεία, πρέπει να βελτιωθεί να ωριμάσει, αλλά σίγουρα έχει μία πολύ καλή βάση».

Τις διαφορές που έχει ο ίδιος σε σχέση με τη θητεία του στην Σπαρτάκ Μόσχας: «Όπως και οι παίκτες μαθαίνουν, πάντα μαθαίνουμε, αν κι εγώ το παρελθόν το βάζω στην ντουλάπα, εδώ στην ΑΕΚ, θέλω να δώσω το 1000% για να πάει καλά η ομάδα».

Τη δουλειά στις στημένες φάσεις, μετά το γκολ στο Αγρίνιο: «Όπως όλα τα πράγμα όλοι στο προπονητικό τιμ βελτιωνόμαστε για να βελτιώσουμε την ομάδα, κάνουμε δουλειά σε επιθετικά και αμυντικά συστήματα, πάντα βλέποντας την ομάδα μας αλλά και τον αντίπαλο».

Την εικόνα που έχει από τον Αραούχο: «Δεν τον ήξερα από πριν. Είναι ένας παίκτης που είναι μία εβδομάδα εδώ, η αλήθεια είναι πως πρέπει να ενσωματωθεί με το πώς παίζουμε, με το παίζουν οι άλλοι παίκτες, αλλά είναι σίγουρο πως θα μας βοηθήσει».

Την κατάσταση του Νέλσον Ολιβέιρα: «Θα πρέπει να μιλήσετε με τους γιατρούς της ομάδας, εγώ βάζω να παίξουν παίκτες που οι γιατροί μου λένε ότι είναι έτοιμοι να παίξουν».

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένας αγώνας ντέρμπι, σίγουρα δύσκολος, είναι καλή ομάδα, όμως παίζουμε στην έδρα μας και θα μας βοηθήσει να τους δώσουμε χαρά».

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει να κερδίσει ντέρμπι από το ματς με τον Παναθηναϊκό το 2018: «Για μας είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και θα πρέπει να παίξουμε στο 100% ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ: «Ποτέ δεν σχολιάζω τους αντιπάλους, το ξέρετε άλλωστε».

Πηγή: gazzetta.gr