Τρομερή Σάκκαρη! “Έσβησε” την Κορνέ – Μεγάλο… εμπόδιο στα προημιτελικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 17:04 Τρομερή Σάκκαρη! “Έσβησε” την Κορνέ – Μεγάλο… εμπόδιο στα προημιτελικά

Υπέροχο τένις από τη Μαρία Σάκκαρη. Βγάζοντας πάθος και ενέργεια η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την Αλίζ Κορνέ με 2-0 σετ και πέρασε στα προημιτελικά του WTA St. Petersburg Ladies Trophy. Επόμενη αντίπαλος η Μπελίντα Μπέντσιτς (Νο 5 στον κόσμο).

Η… εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) την Αλίζ Κορνέ (Νο 61 στον κόσμο) και πέρασε στην 8αδα του WTA St. Petersburg Ladies Trophy.

Η Σάκκαρη (Νο 21 στον κόσμο) έκανε… περίπατο στο πρώτο σετ, εκμεταλλευόμενη τον εκνευρισμό που έβγαλε η Γαλλίδα στις προσπάθειες της και κάνοντας τρία break έφτασε στο 6-2 μετά από 31 λεπτά αγώνα.

Η Κορνέ έβγαλε ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο σετ, κρατώντας το σερβίς της, ενώ έφτασε μια… ανάσα από το break στο 5ο game (η Σάκκαρη της “έσβησε” 6 game point για να φτάσει στο 3-2). Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε τα… πάνω της, στο αμέσως επόμενο game έκανε το break, αλλά στη συνέχεια είδε την Γαλλίδα να “σπάει” το δικό της σερβίς και να μειώνει σε 5-4. Το Νο 21 στον κόσμο δεν έχασε τη ψυχραιμία του και πήρε το σετ και τη νίκη (6-4).

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε έτσι το 3×3 στις αναμετρήσεις με την Κορνέ και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά στην Αγία Πετρούπολη την Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέντσιτς (Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη).

 

 

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση