Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 18:05 Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1

"Αποκάλυψη" Βαγιαννίδη! Ονειρεμένο ντεμπούτο σε "τριάρα".

Ο Παναιτωλικός ήταν κακός στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός πήρε μια εύκολη νίκη (3-1), για την 24η αγωνιστική της Superleague. Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με γκολ για τον εντυπωσιακό Βαγιαννίδη! Υπέροχο τέρμα του Ζαχίντ. Εύστοχος σε πέναλτι ο Μακέντα.

Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον Γιώργο Βαγιαννίδη στη Superleague, σε… πράσινο πάρτι! Ο 18χρονος νεαρός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού (3-1) πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και έχοντας την πάσα στο υπέροχο τέρμα του Ζαχίντ, δικαιολογώντας έτσι όλους όσους κάνουν λόγο για… μεγάλο ταλέντο.

Ο Παναιτωλικός έβγαλε “ενέργεια” στα πρώτα λεπτά του αγώνα και κέρδισε μέτρα προς τα καρέ του Παναθηναϊκού. Πέρα από το νωθρό του ξεκίνημα, το “τριφύλλι” έχασε μόλις στο 5′ τον Κολοβέτσιο, που αποχώρησε με ενόχληση στο αριστερό του γόνατο. Οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας, οι Αγρινιώτες έδειξαν να… πατάνε καλύτερα, αλλά οι “πράσινοι” ήταν αυτοί που πλησίασαν στο γκολ (13′). Ο Ζαχίντ δέχθηκε την πάσα μέσα στην περιοχή και αριστερά, έπιασε το σουτ, αλλά ο Φερνάντες μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Το ματς δεν μπόρεσε να πιάσει καλό ρυθμό, λόγω των λαθών των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός όμως κατάφερε να φτάσει στο 23′ στο 1-0. Από πλάγιο του Αποστολάκη, η μπάλα έφτασε στον Κουρμπέλη που έκανε το γύρισμα, Σιέστεντ και Φερνάντες δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, με τον Βαγιαννίδη από κοντά να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο 18χρονος έκανε έτσι το 1-0, πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με το “τριφύλλι”.

Πέρα από ένα μικρό… ξέσπασμα του Παναιτωλικού, εκεί όπου ο Διούδης είχε “όχι” σε τετ-α-τετ με τον Μουνιέ και σε μακρινό σουτ που έγινε στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Στο 39′ ο Ζαχίντ δέχθηκε την πάσα του Βαγιαννίδη, έκανε καταπληκτική ντρίπλα εντός μεγάλης περιοχής πάνω στον Μαλή, βγήκε απέναντι στον Φερνάντες και τον πλάσαρε ψύχραιμα για το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση