Δυσκολεύονται να βρουν διαιτητές για τα πλέι οφ στην ΚΕΔ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 10:10 Δυσκολεύονται να βρουν διαιτητές για τα πλέι οφ στην ΚΕΔ

Ο Μέλο Περέιρα έχει εισπράξει αρνητικές απαντήσεις.

Η εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές από τις ελληνικές ομάδες είναι κάτι που δεν αποτελεί κανόνα στο ποδόσφαιρο της χώρας, κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται πάντα και οι ίδιοι. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει και με ρέφερι από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, ο Βίτορ Μέλο Περέιρα έχει εισπράξει αρνητικές απαντήσεις από ξένους διαιτητές, στην αναζήτηση που έχει ξεκινήσει ενόψει των πλέι οφ της Super League 1, όπου πολλά διακυβεύονται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής αντιμετωπίζει δυσκολίες για τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς παραγόντων απέναντι σε διαιτητές που έχουν σφυρίξει παιχνίδια στη χώρα μας ως τώρα

Στο γεγονός αυτό είχε σταθεί η ΚΕΔ με σχετική ανακοίνωσή της, μέσω της οποίας ζητούσε να επιβάλλονται αυστηρές ποινές σε όσους ποδοσφαιρικούς παράγοντες προχωρούν σε δηλώσεις εναντίον των ρέφερι.

Όπως αναφερόταν σχετικά, η άσκηση κριτικής αναπαράγεται από τον διεθνή Τύπο και κατά συνέπεια δεν συμβάλλει στη φήμη του ελληνικού ποδοσφαίρου εκτός συνόρων, ενώ επισημάνθηκε πως αυτή η κατάσταση ίσως οδηγήσει στο να μην θέλουν οι ξένοι διαιτητές να διευθύνουν ματς στη χώρα μας.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση