Αντετοκούμπο: Θέλω να παίξω στην ίδια ομάδα με τα αδέλφια μου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 14:47 Αντετοκούμπο: Θέλω να παίξω στην ίδια ομάδα με τα αδέλφια μου

«Θα ήταν εκπληκτικό. Προφανώς θα περνούσαμε περισσότερο χρόνο μαζί και σίγουρα θα άρεσε και στη μαμά μου» δήλωσε ο Greek Freak.

Την επιθυμία του να παίξει μαζί με τα δύο αδέλφια του εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούμπο σε συνέντευξή του σε εκπομπή της USA TODAY.

«Σίγουρα θα άρεσε και στη μαμά μου»

«Θα ήταν εκπληκτικό. Προφανώς θα περνούσαμε περισσότερο χρόνο μαζί και σίγουρα θα άρεσε και στη μαμά μου. Πάντως αν μπορούσαμε να βρεθούμε μαζί σε μια ομάδα, στο Μιλγουόκι, στο Λος Άντζελες θα ήταν υπέροχο», δήλωσε ο «Greek Freak».

Το καλοκαίρι αναμένεται να συζητήσει με τους Μιλγουόκι Μπακς για επέκταση του συμβολαίου του και το σχόλιό του συζητήθηκε αρκετά αφού ανέφερε τους Λος Άντζελες Λέικερς, στους οποίους αγωνίζεται ο αδερφός του, Κώστας Αντετοκούμπο.

«Θα είναι τέλειο να εκπροσωπήσω με τα αδέλφια μου την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς»

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες, στη συνέντευξη Τύπου του All Star Game Weekend του NBA στο Σικάγο, ο Γιάννης ρωτήθηκε για την Εθνική Ελλάδας και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 και είπε πως αν του δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσει την χώρα του, θα είναι τέλειο και θέλει να το κάνει μαζί με τα αδέρφια μου.

«Θα πρέπει να ακούσω το κορμί μου. Αν είμαι καλά και υγιής και μου δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μου μαζί με τα αδέρφια μου, θα είναι τέλειο να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς» είχε πει.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση