Λευτέρης Πετρούνιας: Δηλώνει πανέτοιμος με συγκλονιστική φωτογραφία από προπόνηση!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 15:47 Λευτέρης Πετρούνιας: Δηλώνει πανέτοιμος με συγκλονιστική φωτογραφία από προπόνηση!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στη Μελβούρνη, για τον αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δηλώνει αποφασισμένος να «κυνηγήσει» μέχρι τέλους την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα δώσει “μάχη” στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης (20-23 Φεβρουαρίου) για την πρώτη από τις τρεις διαδοχικές νίκες που θα χρειαστεί, προκειμένου να παραμείνει… κύριος της τύχης του για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Τόσο στη Μελβούρνη, όσο και στα αντίστοιχα παγκόσμια κύπελλα που θα ακολουθήσουν στο Μπακού (12-15 Μαρτίου 2020) και στην Ντόχα (18-21 Μαρτίου 2020), ο Έλληνας πρωταθλητής θα στοχεύσει στο χρυσό μετάλλιο, ώστε να ισοφαρίσει τις τρεις νίκες που έχει ήδη ο Κινέζος Γιανγκ Λιου και να τον υποσκελίσει στην τελική ισοβαθμία στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Πετρούνιας θα κληθεί να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη 2η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των κρίκων, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε επίσης να τον στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε συνάρτηση με άλλους παράγοντες.

Ο προκριματικός των κρίκων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/02 (09:00-12:00 ώρα Ελλάδας), με τους οκτώ κορυφαίους να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/02 (09:00-12:00 ώρα Ελλάδας).

Ο “άρχοντας των κρίκων” βρίσκεται στη Μελβούρνη, έχοντας στο πλάι του τον προπονητή Δημήτρη Ράφτη, τη φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς και τον διεθνή κριτή Νίκο Προβιά. Την ελληνική αποστολή θα… συνοδεύσει κατά τις ημέρες των αγώνων και ο γιατρός της Ε.Γ.Ο. Οδυσσέας Παξινός.

Με αναρτήσεις του από τη Μελβούρνη (εμφανίζεται την ώρα της προπόνησης), ο Λευτέρης Πετρούνιας δηλώνει πανέτοιμος για την πρωτιά, που θα τον φέρει πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση