Παναθηναϊκός: Στηρίζει Δώνη η ΠΑΕ με… αλλά! “Οι διαφορές να λύνονται εσωτερικά”

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 18:38 Παναθηναϊκός: Στηρίζει Δώνη η ΠΑΕ με… αλλά! “Οι διαφορές να λύνονται εσωτερικά”

Ο Γιώργος Δώνης έριξε… βόμβα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας δημόσια παράπονα για τη λειτουργία της ομάδας τον τελευταίο καιρό, αλλά η “πράσινη” ΠΑΕ προσπαθεί να… μαζέψει την κατάσταση.

Με επίσημη ανακοίνωσή της μάλιστα, σημειώνει ότι στηρίζει τον προπονητή του Τριφυλλιού εδώ και καιρό, θυμίζοντας και την παραίτησή του στην αρχή της σεζόν, αλλά δεν αποφεύγει και ένα σχόλιο στο τέλος για την απόφασή του αν δημοσιοποιήσει το θέμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει και σέβεται τη θέση του προπονητή της ομάδας, ως εκ τούτου και τον σημερινό προπονητή της, Γιώργο Δώνη, τον οποίο εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε τον στηρίζει, ακόμα και όταν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αυτός γίνονταν και γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή.

Τέλος οι όποιες διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά με συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση