Ανείπωτη τραγωδία στο Μόναχο! Πέθανε 14 μηνών κοριτσάκι στο γήπεδο της Μπάγερν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 19:47 Ανείπωτη τραγωδία στο Μόναχο! Πέθανε 14 μηνών κοριτσάκι στο γήπεδο της Μπάγερν

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γερμανία ο θάνατος της μόλις 14 μηνών ανηψιάς του επιθετικού της Πάντερμπορν, Στρέλι Μάμπα, στις εξέδρες του “Allianz Arena” κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Μπάγερν Μονάχου το Σάββατο (21/2).

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο επιθετικός της Πάντερμπορν, Στρέλι Μάμπα λόγω της σοκαριστικής απώλειας της ανηψιάς του, η οποία ήταν μόλις 14 μηνών. Το κοριτσάκι έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στις εξέδρες του “Allianz Arena” κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Πάντερμπορν με τη Μπάγερν Μονάχου για το πρωτάθλημα Γερμανίας και κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο ξεψύχησε στο ασθενοφόρο. Οι ακριβείς συνθήκες κατά τις οποίες το παιδί βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Η Μπάγερν φυσικά εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του 25χρονου Γερμανού επιθετικού, για τη μεγάλη τραγωδία που ζούνε από χθες το απόγευμα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση